Løk og slikt kan kuttes opp før man går ut på tur. |
Sopp er lett på flere måter. Den inneholder verken fett eller sukker, og så er den lett å tilberede – både ute og inne. Her er et eksempel fra naturens kjøkken som jeg har kalt sopperlett – en omelett med sopp.
Dette trenger du:
- Løk
- Hvitløk
- Egg
- Vann
- Smør
- Salt og pepper
- Stek sopp og løk
- Visp egg og vann (en ss vann per egg)
- Når soppen er stekt heller du over eggblandingen og lar alt steke til egget blir stivt.
Viktig: Husk å ta med fyrstikker. Takk til Lilloseter for lys og varme. |
Server med hvitløksrundstykker – som du også enkelt kan lage utendørs:
Bruk halvstekte rundstykker som du deler i to. Smør dem med hvitløkssmør (smør blandet med hakket hvitløk) og stek dem på stormkjøkkenet/primusen.
Bokanbefaling: Trond Mois Sopp! Sopp! Her er det mange «primusoppskrifter» som kan gjøre granskog og vidde til gourmetkjøkken.
All mat ser fantastisk ut når det serveres på grønne platstallerkner. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar