Kan det spises?
onsdag 11. april 2012
Kaffeslabbedask
›
Jeg har også fallt for fristelsen for å ramle innom en Starbucks når jeg har vært i utlandet. Man har jo hørt masse bra om denne kaffeplasse...
1 kommentar:
lørdag 31. mars 2012
Sjølforsynt med brød
›
I fjor var vanlig brød, past og potet ut. Mulig det blir inn igjen i løpet av tjugetølløv, men jeg tar sjansen på å presentere denne oppskri...
2 kommentarer:
søndag 26. juni 2011
– Eg kunne fått bedre fiskesuppe i Valdres!
›
Denne fisken har vært død lenge. La oss håpe at fiskesuppen til Havets Helter også forsvinner fra menyen for godt. Det var konklusjonen ...
fredag 3. juni 2011
Panna godt a'!
›
Panna cotta har en deilig, fløyelsmyk konsistens. Søt er den også. Sammen med syrligheten fra frukt eller bær blir det en uslåelig dessertko...
lørdag 28. mai 2011
Super sushi stelt til selv
›
I Oslo er sushi typisk ta med-mat. Det er ikke mange hundre meterne mellom restaurantene og maten er relativt rimelig. Derfor tok det meg fe...
1 kommentar:
tirsdag 24. mai 2011
Avocado for dumminger
›
Avocado blir bare mer og mer populær både i Norge og her i heimen. Heldigvis har jeg ikke opplevd det som nå er blitt den nye folkesykd...
1 kommentar:
søndag 22. mai 2011
Sprøtt enkelt å lage knekkebrød
›
Det var min søster som introduserte meg for hjemmelagde knekkebrød. Hun har flere ganger bakt en stor boks med knekkebrød til feriefrokoste...
1 kommentar:
onsdag 9. mars 2011
Drømmen om drammen
›
Etter høstens hasselnøttdramprosjekt fikk jeg inspirasjon til å prøve andre typer drammer. Som smaksglad ofag-entusiast passer blandingen av...
torsdag 17. februar 2011
Nok en baccalao-oppskrift
›
Løk, hvitløk, chili, poteter og paprika (grillet). Portugals nasjonalrett. De sies at det finnes én baccalaooppskrift per dag, altså 365....
2 kommentarer:
onsdag 16. februar 2011
God grill gir piff til paprika
›
Jeg liker paprika, men er ikke flink nok til å bruke det på for eksempel leverposteiskiva, har jeg fått beskjed om. Min nye «oppdagelse» vil...
›
Startsiden
Vis nettversjon